Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η αποκλειστική συνέντευξη της τραγουδίστριας του «OLA LARGE» Μαρίας Τσοπέη στο «Βεροιώτη»

Η πανέμορφη τραγουδίστρια του «OLA LARGE» Μαρία Τσοπέη είναι ένα νέο, ταλαντούχο κορίτσι που με μεγάλη χαρά και όμορφα όνειρα ήρθε από την Θεσσαλονίκη για να διασκεδάσει το κοινό της Βέροιας. Στο πλευρό του πολλών ποιοτικών καλλιτεχνών φροντίζει να μας δείχνει την «Εξάρτηση» της με την δουλειά της, όπως τιτλοφορείται και το νέο της τραγούδι. Ο «Βεροιώτης» μίλησε μαζί της και εκείνη με μεγάλη ευγένεια αποκάλυψε τις απόψεις της σε όσα ερωτήθηκε! Μαρία μου «Εξάρτηση» ο τίτλος του νέου σου τραγουδιού… Εσύ από τι είσαι εξαρτημένη; Eξάρτηση εχω απο τους δικούς μου ανθρώπους και απο τη δουλεια μου!

Φέτος εμφανίζεσαι στο «OLA LARGE» της Βέροιας. Πως σου φαίνεται ο νέος χώρος και το σχήμα στο οποίο συμμετέχεις;
Για μένα η Βέροια ειναι γνώριμο μέρος, άλλωστε το 2006 στις τότε «Μορφες» ήτανε η πρώτη μου δουλεια! Όποτε εχει για μενα συναισθηματική αξία! Χαιρομαι παρά πολυ που βρίσκομαι σε έναν υπέροχο χώρο με ταλαντούχους συναδέλφους!

Πως σχολιάζεις την νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας; Εντοπίζεις διαφορές στον τρόπο διασκέδασης μεταξύ του κοινού της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας;
Δεν εχω εντοπίσει κάποια διαφορά ακομη, εκείνο όμως που θέλει ο κόσμος σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκεται ειναι να διασκεδάζει! Γι αυτο έχουμε φροντίσει να έχουμε ένα πολυ όμορφο και διασκεδαστικό προγραμμα!
Πως αισθάνεται μια πολύ όμορφη τραγουδίστρια όπως εσύ, επάνω στην πίστα, όταν γίνεται αντικείμενο θαυμασμού και κεντρίζει τα βλέμματα των παρευρισκομένων;
Καταρχήν σε ευχαριστω για τα όμορφα λόγια! Δεν το βλέπω έτσι! Αισθάνομαι όμορφα όταν ειμαι στην σκηνή, το διασκεδάζω και αυτο προσπαθώ να το περάσω και στον κόσμο!
Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την σκηνική σου παρουσία;
Σίγουρα η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο ! Αλλα σε μενα λειτουργεί λιγο αντιθετα! Δηλαδή ακομη και αν ειμαι άρρωστη ή δεν εχω πολυ όρεξη, με το που βγαίνω στην σκηνή όλα εξαφανίζονται!ειναι μαγικό όλο αυτο! Πλέον αρκετές ημέρες του μήνα, μένεις στη Βέροια. Πως σου φαίνεται η πόλη μας και τι σου αρέσει περισσότερο;
Πραγματικά ειναι πολύ ομορφη πόλη! Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ειναι ότι υπάρχουν παντού διαβάσεις και ότι οι οδηγοί ειναι υποχρεωμένοι να σταματούν για να περάσουν οι πεζοί! Αυτο δεν το εχω ξανά δει πουθενά! Μόνο εξωτερικό!!
Λένε πως το χειροκρότημα του κόσμου είναι η καλύτερη ανταμοιβή για έναν καλλιτέχνη. Στο πρόγραμμα του «OLA LARGE» πολλές φορές το κοινό σ' έχει επιβραβεύσει θερμά για τις εκπληκτικές σου ερμηνείες. Πως εισπράττεις την αγάπη αυτή του κόσμου;
Με πόλλους τρόπους! Με το χειροκρότημα, με ένα χαμόγελο, με τα όμορφα λόγια που θα σου πουν!! Όπως και να εχει τους ευχαριστω για τα όμορφα αισθήματα που με κανουνε να νιώθω!
Πόσο έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης; 
Σίγουρα παρά πολυ! Ο κόσμος πλέον βγαίνει ένα Σαββατο και ειναι πολυ συγκρατημένος στο ποσό που θα ξοδεψει.
Θα ήθελα να μου πεις ολοκληρώνοντας, ποια είναι τα προσωπικά σου όνειρα και οι φιλοδοξίες;
Να κανω καλές συνεργασίες όπως εχω κανει μέχρι τωρα, και όμορφα τραγούδια που θα αγαπήσει ο κόσμος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ