Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα καυτά gossip της Βέροιας!!!

Σαββατοκύριακο πέρασε και είμαι εδώ να κάνω τον απολογισμό των ημερών. Πήρα τα γυαλιά μου, την ομπρέλα μου και το σημειωματάριο μου και ήμουν στα επίκεντρα των εξελίξεων. Πάρτε χαρτί και μολύβι, κρατήστε σημειώσεις γιατί θα σας εξετάσω στο τέλος και αλίμονο σας αν κάποιος μείνει στάσιμος στην τάξη. Ξεκινάμε: Σενάριο καλτ ερωτικής ταινίας της δεκαετίας του '80 εξελίχθηκε σε χωριό της Ημαθίας. Τίτλος της ταινίας «Ο κουμπάρος τη κουμπάρα...». Το σενάριο λίγο πολύ γνωστό. Παντρεμένοι κι οι δυο, με κουμπαριά μάλιστα ενωμένοι, μπλέχτηκαν στα δίχτυα ενός παράνομου έρωτα. Στεγάσαν λοιπόν τον έρωτα τους στο βουκολικό περιβάλλον χωραφιών και άλλων παράνομων χώρων.
Έλα όμως που τα μάτια δεν τα είχαν τριγύρω αλλά στο πάθος τους. Έτσι λοιπόν κάποιος καλοθελητής ενημέρωσε τον σύζυγο της κυρίας και την σύζυγο του κυρίου και έγινε κυριολεκτικά μακελειό. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι αποφύγαμε ένα ακόμα έγκλημα πάθους καθώς το ζευγάρι απομακρύνθηκε από το χωριό και η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια.

Και ενώ τα δελτία ειδήσεων μιλάνε συνεχώς για εξάπλωση του ιού του Aids στην Αθήνα η πόλη μας δεν έμεινε ανέπαφη από τη μάστιγα αυτή καθώς υπάρχουν περιστατικά οροθετικών ατόμων στο νομό μας τα οποία έχουν αυξηθεί. Προσοχή λοιπόν... Γιατί το σεξ μπορεί να είναι απόλαυση αλλά προέχει πάντα η ασφάλεια μας! 

Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος! Κι εμείς ως παιδιά είχαμε τα είδωλα μας κυρία μου και ακόμα αν προκύψει κάποια παράσταση,συναυλία δίνουμε το παρών μας σε καλλιτέχνες που θαυμάζουμε. Όμως δεν ερωτευτήκαμε κιόλας. Η είδηση έχει ως εξής: Πασίγνωστη Bεροιώτισσα, ευτραφής και θαυμάστρια του Αντώνη Ρέμου δηλώνει σε όλο τον κόσμο το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του και ότι μάλιστα δεν του περνάει αδιάφορη. Ε, δικό σας.....

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ