Quantcast

http://picasion.com/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα καυτά gossip της Βέροιας!!!

ΤΡΙΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
Τα πάντα είναι θέμα στυλ. Ακόμα και όταν κάνεις κουτσομπολιό. Το να γίνεις ένα «Μάτι» που κοιτά από την κλειδαρότρυπα έχει την ίντριγκα του. Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος λατρεύει το κουτσομπολιό. Επιστημονικά αποδεδειγμένο δε ότι το κουτσομπολιό είναι μορφή έκφρασης και επικοινωνίας. Έρχεται λοιπόν η στιγμή να μοιραστείς το νέο που έμαθες με την παρέα σου...! Σε όλους μας αρέσει να ακολουθούμε στοιχεία και να φτάνουμε στη λύση του μυστηρίου. Έτσι λοιπόν το «μάτι» της Βέροιας σφάζει πλέον με το γάντι...Πιάσε χαρτί και μολύβι και γράφε γιατί εδώ γίνονται σόδομα και γόμορα:

«Τόλμη και γοητεία» σε γνωστή επιφανή οικογένεια της Βέροιας


Το στορυ γνωστό. Μια γυναίκα αράχνη, η Μπρουκ, μπαίνει στην οικογένεια Φορεστερ και αφού πήρε και παντρεύτηκε όλη την οικογένεια στο τέλος κατέληξε με τον Ριτζ. Φαίνεται η πρωταγωνίστρια του σκανδάλου ζήλεψε τη φήμη της Μπρουκ και πήρε πατήρ, υιούς και της έμεινε το Άγιο Πνεύμα. Η ιστορία δεν σταματάει εδώ καθώς η δε γυνή ούσα παντρεμένη με τον 1 εκ των 2 υιών φημολογείται ότι περιμένει παιδί. Τίνος είναι το παιδί; Ε όταν μεγαλώσει θα φανεί...

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά

Ζευγάρι στα σκαριά του γάμου χωρισμένη 45αρα με 30αρη άνδρα γοητευτικό. Και γιατί όχι; Μακάρι να ζήσουν να ευτυχίσουν! Αν ψάχνετε κουμπαριά εδώ... Καλά στέφανα!



Αυτός, αυτή και τα μυστήρια

Η ιστορία γνωστή. Αυτός παιδί της νύχτας, αυτή κορίτσι του μπαμπά. Ερωτεύτηκαν τα παιδιά και είναι μαζί. Έλα μου όμως που τα μηνύματα από πρώην σχέση του ψηλού αγοριού προς την κοπέλα βάζουν σύννεφα στη σχέση. Και άντε να ήταν απλά μηνύματα δεν θα ασχολουμάσταν κάν «με το γάντι» αλλά η κοπέλα φέρεται να απειλεί την νέα κοπέλα ακόμα και με τη σωματική της ακεραιότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ