Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το αστέρι της Βεργίνας κάνει το γύρω του κόσμου

Δεν έχει λίγους μήνες που το ξυλόγλυπτο αστέρι της Βεργίνας, δημιούργημα Ημαθιώτη καλλιτέχνη, ξεκίνησε να ταξιδεύει σε πόλεις της Ελλάδος και του Εξωτερικού και να φωτογραφίζεται στα σημαντικότερα σημεία των πόλεων, όπως τοπόσημα, αγάλματα, μνημεία και πινακίδες. Αφού έχει ήδη φωτογραφηθεί στις περισσότερες πρωτεύουσες των Ευρωπαϊκών χωρών, τις επόμενες μέρες θα γίνει η φωτογράφησή του στην μεγαλύτερη πόλη της Αλγερίας στην Αφρική. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι που έχει κάνει μέχρι στιγμής στον κόσμο το αστέρι της Βεργίνας μπορείτε να δείτε στην σελίδα στο facebook του Βασίλη Κυριαζή, «Δημιουργίες σε ξύλο - Woodcrafts».
Αν κάποιος πρόκειται να ταξιδέψει σε χώρες της Λατινικής Αμερικής και θέλει να βοηθήσει στην φωτογράφηση του αστεριού εκεί ας επικοινωνήσει με μήνυμα στην σελίδα, θα είναι ιδιαίτερη τιμή και ευχαρίστηση για τον δημιουργό του.
Λίγα ενδιαφέροντα στοιχεία για το πως ξεκίνησε ο ήλιος της Βεργίνας ή αλλιώς αστέρι της Βεργίνας υπάρχουν στο διαδίκτυο στην σελίδα «Ήλιος Βεργίνας» και για αυτό το σύμβολο υπάρχει και κάποιος μύθος γραμμένος από τον αρχαίο ιστορικό Ηρόδοτο, Ο μύθος του Ηρόδοτου.











ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ