Quantcast

http://picasion.com/

Σεμινάριο για τις τροποποιήσεις των φορολογικών ελέγχων πραγματοποιήθηκε στη Βέροια

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 στην Βέροια, σεμινάριο που συνδιοργάνωσαν το 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με την EpsilonNet, με την συμμετοχή 300 περίπου ατόμων, με εισηγητή τον DR. Δημήτριο Μελά, μέλος της επιστημονικής ομάδας της EpsilonNet, Οικονομολόγο (PhD, MBA Παν. Μακεδονίας), Επίτιμο Δ/ντή Οικ. Επιθεώρησης Σεμιναρίων και με θέμα: «Ο Νέος Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας και οι Φορολογικοί Έλεγχοι». Σκοπός του σεμιναρίου ήταν τα μέλη μας να ενημερωθούν για όλες τις τροποποιήσεις των φορολογικών ελέγχων, έτσι ώστε να συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη, τη βελτίωση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων τους καθώς και των πλεονεκτημάτων για τους φορολογικούς τους πελάτες  και την παρακολούθηση των φορολογικών τους υποχρεώσεων.
Η έγκυρη ενημέρωση στη σύγχρονη διαχείριση του συνόλου των φορολογικών υποθέσεων προσέλκυσε το ενδιαφέρον των 300 περίπου συναδέλφων, οι οποίοι παρακολούθησαν το σεμινάριο που έγινε στο Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» στις 26-11-2014, στη Βέροια. Το σεμινάριο αυτό έγινε τόπος συνάντησης και νέων επαγγελματιών του κλάδου μας, οι οποίοι με τη δυναμική συμμετοχή τους απέδειξαν ότι οι οικονομολόγοι- φοροτέχνες-λογιστές είναι μια σημαντική και σύγχρονη επιστημονική κοινότητα  που συνεισφέρουν σημαντικά στον κλάδο της οικονομίας.
Στην επιτυχία του σεμιναρίου συνέβαλε, πέρα από τη δυναμική παρουσία των μελών μας, η άψογη συνεργασία και συνδιοργάνωση της EpsilonNet καθώς και η εξαιρετική παρουσίαση του εισηγητή Δρ. Δημητρίου Μελά,  ο οποίος κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον των μελών καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου, κατάφερε να ενημερώσει και να απαντήσει στα ερωτήματα που του τέθηκαν από τα μέλη μας.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ