Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας του »Ticket4all - Φιλιππίδης Travel»

Μισό αιώνα ζωής συμπληρώνει φέτος το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Ticket4all - Φιλιππίδης Travel», που πλέον έχει περάσει στα χέρια της 3ης γενιάς... Με αφορμή την εκδήλωση, το πρακτορείο διοργάνωσε εκδήλωση στον πολυχώρο της Ελιάς, στη Βέροια, όπου παράλληλα έγινε η παρουσίαση των ταξιδιωτικών πακέτων για την περίοδο των Χριστουγέννων, που γίνονται σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό Zorpidis Travel. Στην αρχή της εκδήλωσης, τον λόγο πήρε ο Δανιήλ (Δάνος) Φιλιππίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία του πρακτορείου, που μετράει αισίως 50 χρόνια ζωής, καθώς από το 1964 ο πατέρας του, Δαμιανός, ήταν αυτός που ίδρυσε το πρακτορείο, ως γραφείο μεταναστεύσεων. 

Μετά τον Δαμιανό Φιλιππίδη, το πρακτορείο πέρασε στα χέρια του Δάνου και της συζύγου του Γεωργίας, ενώ πλέον, το πρακτορείο στελεχώνουν τα παιδιά τους, Δαμιανός και Χρήστος.
Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του Zorpidis Travel, Βαγγέλης Μπιβολάρης, αναφέρθηκε στη συνεργασία της εταιρίας του με την Βεροιώτικη εταιρία, ενώ παρουσίασε τα ταξιδιωτικά πακέτα που θα ισχύσουν για τα φετινά Χριστούγεννα, από τα πρακτορεία Zorpidis Travel και Ticket4all - Φιλιππίδης Travel.

Τέλος, έγινε η επίσημη ανακοίνωση συνεργασίας της Turkish Airlines με το γραφείο Ticket4all - Φιλιππίδης Travel και κληρώθηκε ένα ταξίδι, για δύο άτομα, στη Βουδαπέστη.
Για όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα μπείτε: ticket4all.gr

 (πηγή: www.inveria.gr)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ