Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο 2ο σεμινάριο «ΚΑΤΑ» και «KUMITE» ο Νίκος Πανετσίδης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Νοεμβρίου το τεχνικό και αγωνιστικό σεμινάριο καράτε στο Φιλίππειο κλειστό γυναστήριο στη Βέροια, στο οποίο διδαξε ο κ. Νίκος Πανετσίδης, προπονητής επί 34 συναπτά έτη του Πανημαθιακού Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ στη Βέροια, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Ευρωπαϊκός Διαιτητής Α’ και δάσκαλος του Γιάννη Σιδηρόπουλου προπονητή του Συλλόγου «Μακεδών» και Εθνικό Διαιτητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν όλοι οι αθλητές του Συλλόγου «ΜΑΚΕΔΩΝ»...

οι οποίοι ανταπεξήλθαν άψογα στις απαιτήσεις της τόσο εντατικής, αλλά προπάντων εποικοδομητικής προπόνησης κι εκπαίδευσης στα ΚΑΤΑ και στο KUMITE, ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο των αθλητών.
Ο κ. Σιδηρόπουλος, οι αθλητές του αλλά και οι γονείς των αθλητών, δήλωσαν ενθουσιασμένοι, φανερώνοντας την επιθυμία για συνεχή συνεργασία κι εκπαίδευση από έναν τόσο καταξιωμένο προπονητή, με τεράστιες επιτυχίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Δάσκαλό μου Νίκο Πανετσίδη, για την τιμή που μας έκανε, να έρθει στο χώρο του συλλόγου μας, μετά από το κάλεσμά μας. Οι γνώσεις του και οι εμπειρίες του, είναι απίστευτες πάνω στο άθλημα του καράτε και πολύ χρήσιμες για την μετέπειτα εξέλιξη και πορεία του συλλόγου «Μακεδών». Συγχαίρω τους μαθητές μου που είναι πάντα μάχιμοι και που ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του σεμιναρίου. Θα συνεχίσουμε να είμαστε για πάντα μαθητές και ιδιαίτερα όταν έχουμε κοντά μας τον δάσκαλό μου, γιατί όπως λέει μια λαϊκή παροιμία με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Πρόθεση δική μου αλλά και του συλλόγου μας γενικότερα είναι η καλή συνεργασία, και η ενδυνάμωση και καθιέρωση των δράσεων αυτών, με στόχο την πρόοδό μας.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΕΤΣΙΔΗΣ: Ευχαριστώ θερμά τον μαθητή μου Γιάννη Σιδηρόπουλο για το κάλεσμά του, καθώς επίσης και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο σεμινάριο. Ξεκίνησε μια νέα συνεργασία που σκοπό έχει την πρόοδο και ανάπτυξη του καράτε στην Ημαθία!





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ