Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μπάμπης Σιαμίδης στο 19ο Βαλκανικό Φεστιβάλ κομμωτικής στη Θεσσαλονίκη

Στο 19ο Βαλκανικό Φεστιβάλ κομμωτικής και μακιγιάζ που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη, συμμετέχει ο γνωστός κομμωτής της Βέροιας Μπάμπης Σιαμίδης. Ο εκκεντρικός hair - stylist, έλαβε μέρος σ' ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ κομμωτικής που έγιναν στην χώρα μας στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace» της συμπρωτεύουσας με την εκδήλωση να περιλαμβάνει διαγωνισμό κομμωτικής, εμφάνιση, έκθεση κομμωτικής, σεμινάρια μετεκπαίδευσης κομμωτών και πολλά άλλα. Πολλές και αξιόλογες παρουσίες από τον κοινωνικό, πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, έκαναν την εμφάνισή τους στο συγκεκριμένο φεστιβάλ, ενώ υπήρξε και συμμετοχή από κομμωτές πολλών ευρωπαϊκών πόλεων...


Μάλιστα, ο κύριος Σιαμίδης είχε και προσωπική συνάντηση με τον αγαπημένο του φίλο και παρουσιαστή της εκδήλωσης Τρύφων Σαμαρά. Οι δυο άντρες, οι οποίοι ενώνονται με βαθιά φιλία ετών, αντάλλαξαν απόψεις γύρω από το θέμα της κομμωτική με τον Βεροιώτη κομμωτή να τον προσκαλεί στην πόλη μας για να παρουσιάσει τις νέες τάσεις της μόδας.
Ο γνωστός κομμωτής που έχει καταφέρει να στρέψει επάνω του όλα τα καλλιτεχνικά βλέμματα με την πλούσια δράση του, είχε σειρά συναντήσεων και συνομιλιών με αρκετούς επώνυμους του χώρου, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά πως ένας σύγχρονος κομμωτής θα πρέπει να ενημερώνεται και να εξελίσσεται συνέχεια αν θέλει να λειτουργεί άκρως επαγγελματικά!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ