Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρομερή ποδοσφαιρική ανάλυση του αγώνα Βέροια - Λεβαδειακός από το «Νίκο Αλέφαντο»

Γεια σας μάγκες Βεροιώτες. «Αλέφαντος» speaking τώρα, ανοίξτε τα ματάκια σας και διαβάστε τι εστί μπαλίτσα. Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω από κάτι άμπαλους - μυρωδιάδες να μιλάνε για τόπι, χωρίς ποτέ τους να έχουν πατήσει στο γρασίδι του γηπέδου, σήμερα θα εμβαθύνουμε σε ότι αφορά την «Βασίλισσα». Πρώτα απ' όλα να λέμε αλήθειες. Η ομάδα στο ματς με τον Λεβαδειακό δεν ήταν καλή. Πέρα από ένα πεντάλεπτο που τις κάθισαν τα δυο γκολ, σε καμία περίπτωση καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν έδειξε τις μεγάλες δυνατότητές της. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν πάτησε καν στην αντίπαλη περιοχή. Βέβαια από την άλλη πλευρά, θα μου πει κάποιος, αν η ομάδα είναι μέτρια και κερδίζει τους αντιπάλους της, φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν θα πιάνει καλή απόδοση.
Συμφωνώ! Το έχουμε ξαναπεί αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει πλέον μέταλλο. Αυτή η νίκη ήταν δια πυρός και σιδήρου. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά καρδιοχτυπήσαμε καθώς οι Βοιωτοί έφτασαν τρεις φορές κοντά στο γκολ.

Ο Χοσέ Γκρανέρο κατέβασε την ομάδα με ένα σύστημα 4-2-3-1. Καντιμοίρης στο τέρμα (ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του αγώνα!!!), δεξί μπακ ο Μαλόν (έχει ανεβάσει την απόδοσή του και εξελίσσεται σε ένα πολύ καλό δεξί μπάκ), αριστερό μπακ ο Αμαραντίδης (μέτριος), οι Βέρτζος (μαχητικός, δυναμικός και φιλότιμος) και Μπράβο σέντερ μπακ (μεγάλη εμπειρία, καλός αμυντικός δίνει ποιότητα στην άμυνα). Αμυντικά χαφ οι Μπαλάφας (ρηχά νερά, δεν με γέμισε το μάτι) και Μπατιόν (τρεχαντίρι, σπουδαία απόδοση), στο δεξί άκρο ο Καλτσάς (έτρεχε, έδινε μάχες, μάρκαρε, σούταρε απλά στην τελική προσπάθεια δεν είχε ουσία) στο αριστερό ο Ντουμίτρου (μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου με κάθετες πάσες, όπως θα έπρεπε), ο Γ. Γεωργιάδης (μέτριος, έπρεπε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες) και ο Κάμπορα (φαινόταν πολλές φορές πως ήταν απελπιστικά μόνος του στην κορυφή). 

Όλο το «ζουμί» του πρώτου μέρους ήταν το πεντάλεπτο 22'-27', στο οποίο σημειώθηκαν και τα τρία γκολ. Το δεύτερο μέρος ήταν εντελώς μάπα. Αν κάποιος άξιζε το γκολ, αυτός ήταν ο Λεβαδειακός που έβγαλε δυο - τρεις πολύ καλές φάσεις! Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο Γκρανέρο ολοκλήρωσε όλες τις αλλαγές του στο 64 λεπτό. Πάρα πολύ νωρίς! Και ερωτώ ρε Γκρανέρο, αν στο 70' ένας ποδοσφαιριστής σου πάθαινε καμιά θλάση, καμιά κράμπα ή όπως αλλιώς το λένε, τι θα έκανες εκεί; Θα έμενες με 10 παίκτες; 

Και τώρα σειρά έχει η Τούμπα. Ποιος να μας το έλεγε ρε μάγκες, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ότι Βέροια και ΠΑΟΚ θα μονομαχούσαν για το ποιος θα είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο καλύτερος. Α! Τώρα που το θυμήθηκα. Που πήγαν οι γκόμενες από τις εξέδρες ρε; Που είναι εκείνα τα δίμετρα Καλάζνικοφ των προηγούμενων αγωνιστικών; Στο ματς με την Λειβαδιά μετρημένες στα δάχτυλα ήταν αυτές που αξίζανε. 

Α! Και να μην το ξεχάσω, σαν υστερόγραφο που λένε και οι γραμματιζούμενοι. Μετά το τέλος του μάτς, πήγα να πιω ένα ουισκάκι στο «Mall» στον φίλο μου τον Σάββα τον Ιωσηφίδη και είδα από μπροστά να περνάνε κάτι πιτσιρικάδες που ερχόντουσαν από το γήπεδο με κασκόλ της Βέροιας. Πόσο μου άρεσε αυτή η εικόνα. Πραγματικά συγκινηθήκα με αυτό που είδα. Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα του «Teo». Να κάνει αυτά τα μικρά παιδιά, να αγαπήσουν τη Βέροια όπως την αγαπάμε και όλοι εμείς. Άντε σας αφήνω τώρα γιατί σας βαρέθηκα και με βαρεθήκατε. Περιμένει και η γριά στο κρεβάτι... Καταλαβαίνετε! Τα λέμε μάγκες! Καλό βράδυ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ