Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε «θέσεις μάχης» οι επικεφαλής των συνδυασμών...

Μια ακόμα μαραθώνια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου βρίσκεται προ των πυλών και όλα τα βλέμματα θα στραφούν στο δημαρχείο της Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα (27/10/2014), στις 6 το απόγευμα, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, με 33 θέματα στην Ημερήσια Διάταξή του. Όπως είναι λογικό, πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι επικεφαλής των συνδυασμών (Βοργιαζίδης, Καραπαναγιωτίδης, Παπαγιάννης, Μπέκης, Μαρκούλης και Μελιόπουλος) ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η έγκριση ή μη, της αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Βέροιας, έτους 2014. Δείτε όλα τα θέματα που θα συζητηθούν:

ΘΕΜΑ
1ο :
Έγκριση ή μη αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Βέροιας, έτους 2014.
ΘΕΜΑ
2ο :
Εκλογή αντιπροσώπων του Δήμου, για τη συμμετοχή τους στο Δ/κό Συμβούλιο του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κ.Μακεδονίας
ΘΕΜΑ
3ο :
Ορισμός εκπροσώπου(ων) του Δήμου: α) στο Δ/κό Συμβούλιο της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε, β) για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ορισμού ενός συμβούλου που θα εκπροσωπεί τους Δήμους-μετόχους της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε στο Εποπτικό Συμβούλιο της Εταιρίας και γ) για τη συμμετοχή του Δήμου στην έκτακτη Γ.Σ. της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.
ΘΕΜΑ
4ο :
Επί εισήγησης της Δ.Κ. Βέροιας για σύσταση ομάδας εθελοντικής εργασίας για τη δημιουργία μητρώου εθελοντών  
ΘΕΜΑ
5ο :
Επί εισήγησης για την δυνατότητα παραχώρησης της χρήσης της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ. σε συλλόγους και φορείς της πόλης
ΘΕΜΑ
6ο :
Ορισμός μελών και συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ
7ο :
Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) με τον αναπληρωτή του και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση στέγης Δημοτικού Σχολείου Ταγαροχωρίου»
ΘΕΜΑ
8ο :
Έγκριση ή μη αντικατάστασης (μετά από κλήρωση) παραιτηθέντος μέλους από την επιτροπή παραλαβής έργων-εργασιών, που η δαπάνη τους δεν υπερβαίνει τα 5.869,41€
ΘΕΜΑ
9ο :
Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής για την καταστροφή άχρηστου υλικού του Τμήματος Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών.
ΘΕΜΑ
10ο:
Έγκριση ή μη δέσμευσης του Δ.Σ. για ένταξη στον προϋπολογισμό και στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου έτους 2015 της υπηρεσίας «Μεταφορά απορριμμάτων σε ΧΥΤΑ όμορου Δήμου»
ΘΕΜΑ
11ο :
Έγκριση ή μη εκδήλωσης πρόθεσης συμμετοχής στο Πρόγραμμα «LIFE Proposal Environment and Resource Efficiency»
ΘΕΜΑ
12ο :
Έγκριση ή μη: α) συμμετοχής του Δήμου στο Πρόγραμμα Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου 2009-2014, β) αποδοχή των όρων της Πρόσκλησης και γ) εξουσιοδότησης του Δημάρχου
ΘΕΜΑ
13ο :
Σύσταση θέσης στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου για το διορισμό συγγενούς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος.
ΘΕΜΑ
14ο :
Έγκριση ή μη διενέργειας της προμήθειας «Ολοκλήρωση πυρόσβεσης σχολικών κτιρίων».
ΘΕΜΑ
15ο :
Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας πρόσληψης εποχιακού προσωπικού για την αντιμετώπιση πρόσκαιρων αναγκών έτους 2014 της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
ΘΕΜΑ
16ο :
Έγκριση ή μη της αριθ. 283/2014 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π.&Π.Α.», περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και του Ετησίου Προγράμματος Δράσης, έτους 2014.
ΘΕΜΑ
17ο :
Έγκριση ή μη της αριθ. 27/2014 απόφασης του Δημοτικού Ιδρύματος «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «ΘΕΑΝΩ ΖΩΓΙΟΠΟΥΛΟΥ», επί του ορισμού διαχειριστών κίνησης των τραπεζικών του λογαριασμών.
ΘΕΜΑ
18ο :
Έγκριση ή μη: α) αποδοχής της σύμβασης μεταξύ της Ομάδας Τοπικής Δράσης τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER και Δ.Βέροιας για την υλοποίηση του έργου «Προβολή και προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών εφαρμογής της Προσέγγισης LEADER του Καλλικρατικού Δ.Βέροιας» και β) εξουσιοδότησης του Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης.
ΘΕΜΑ
19ο :
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον Γ.Γιαννουλάκη
ΘΕΜΑ
20ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 179/2014 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης απασχόλησης (επιδοτούμενης) για την πρακτική άσκηση μαθητών των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. και καθορισμού αριθμού μαθητών
ΘΕΜΑ
21ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 771/2012 Ορθή Επανάληψη απόφασης του Δ.Σ., περί α) δέσμευσης του Δ.Σ. για εγγραφή στον προϋπολογισμό του Δήμου έτους 2013 πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης «Κατασκευή και λειτουργία προσωρινού Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Δ.Βέροιας», β) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ. Βέροιας και ΕΣΔΑ ΟΤΑ Ν.Ημαθίας, γ) εξουσιοδότηση της Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης και δ) ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.
ΘΕΜΑ
22ο :
Έγκριση ή μη εκτέλεσης με αυτεπιστασία του έργου «Συντήρηση Σχολικών κτιρίων».
ΘΕΜΑ
23ο :
Έγκριση ή μη του 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης απροβλέπτων δαπανών του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Βεργίνας»
ΘΕΜΑ
24ο :
Έγκριση ή μη του 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης απροβλέπτων δαπανών του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Δοβρά»
ΘΕΜΑ
25ο :
Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμου Κ.Ο.Κ. από τον υπ’ αριθ. 43/2013 χρηματικό κατάλογο.
ΘΕΜΑ
26ο :
Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών του Ι.Παπαδόπουλου από χρηματικούς καταλόγους παρελθόντων ετών και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου.
ΘΕΜΑ
27ο :
Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών του Ι.Χατζόγλου από χρηματικούς καταλόγους παρελθόντων ετών
ΘΕΜΑ
28ο :
Έγκριση ή μη οριστικής διαγραφής επαγγελματικής άδειας λαϊκών αγορών του Λ.Μπαλτουβάνη.
ΘΕΜΑ
29ο :
Έγκριση ή μη του προγράμματος εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου.
ΘΕΜΑ
30ο :
Έγκριση ή μη α)έκτακτης μετακίνησης, β) εξόδων μετάβασης Δημάρχου στην Αθήνα και γ) ψήφιση της πίστωσης
ΘΕΜΑ
31ο :
Επί αιτήματος της Ομάδας Φίλων Κλασικών Αυτοκινήτων για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Ελιάς.
ΘΕΜΑ
32ο :
Επί αιτήματος της Συντεχνίας Κρεοπωλών Βέροιας για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου
ΘΕΜΑ
33ο :
Επί αιτήματος της Λέσχης Lions Βέροιας α) να τεθεί υπό την αιγίδα του Δ.Βέροιας εκδήλωση ενημέρωσης-πρόληψης κατά του σακχαρώδη διαβήτη και β) για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ