Quantcast

http://picasion.com/

Νόστιμη συνταγή για το Κυριακάτικο τραπέζι από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ DRAX
Το Κυριακάτικο τραπέζι είναι πάντα μια ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένεια, πόσο μάλλον αυτή την Κυριακή που είναι μεγάλη γιορτή. Και επειδή όλο και κάποιον Δημήτρη ή Δήμητρα θα έχουμε που να γιορτάζει, το τραπέζι μας πρέπει να είναι γιορτινό, οικονομικό αλλά και εύκολο! Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» πάντα έχουν μια λύση να μας προτείνουν, καθώς ο κ. Καδόγλου έχει εξοπλίσει το δεύτερο κατάστημα «Ειλικρίνεια» στην οδό Καρακωστή 15, με την πρωτοποριακή ζυγαριά DIGI SM 5500, που μέσω προγράμματος προτείνει συνταγές για το είδος του κρέατος που έχουμε επιλέξει. Η συνταγή της ημέρας; «Κοτόπουλο DRAX» και μάλιστα με την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια». 
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:


Υλικά
-1 στήθος κοτόπουλο (χωρίς πέτσα)
-200 γρ. ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα
-100 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-50 γρ. πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
-30 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
-1 σκελίδα σκόρδο
-Λάδι
-1/2 κουταλάκι βασιλικό
-Αλάτι

-Πιπέρι


Ετοιμασία
-Ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το λάδι, ρίχνουμε το βασιλικό, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κομματάκια 2-3 εκατοστών. 

-Μόλις ροδίσει το κοτόπουλο (4-5 λεπτά), προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 20-25 λεπτά (εάν χρειαστεί κατά τη διάρκεια του ψησίματος προσθέτουμε λίγο νερό).

Αυτό ήταν! Ένα υγιεινό, οικονομικό, νόστιμο, πολύχρωμο και πανεύκολο φαγητό.
Καλή όρεξη!


-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

 








-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ