Quantcast

http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Οι ταινίες που «σπάνε» τα ταμεία στο σινεμά της Νάουσας!

ΤΑΙΝΙΕΣ Α' ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ 3D ΜΕ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!!!
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας συνεχίζει τις προβολές του, φέρνοντας ταινίες πρώτης προβολής, με μοναδική ποιότητα εικόνας και πάντοτε με το φθηνότερο εισιτήριο σε όλη την Ελλάδα! Αυτήν την εβδομάδα, τα ασχημούτσικα, σκανταλιάρικα αλλά αξιαγάπητα «Τερατοκουτάκια» και η καλύτερη κωμωδία του χειμώνα «Στα Καλά Καθούμενα» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, προβάλλονται καθημερινά από τις 23/10 έως και τις 29/10, στο ανακαινισμένο πρώην βιομηχανικό συγκρότημα «Έρια» στη Νάουσα, σε πρώτη προβολή και με εισιτήριο ακόμα και για τις τρισδιάστατες μόλις 4,  5 και 6 ευρώ!!! Δείτε το πρόγραμμα προβολών:

«Τερατοκουτάκια»
*Καθημερινά, από Πέμπτη 23/10 έως και Τετάρτη 29/10 - 18:00 το απόγευμα
*Κυριακή 26/10, 2 προβολές - 12:00 και 18:00

Η Laika που κάνει μοναδικά animation και υπογράφει από τα πιο έξυπνα stop motion, μας φέρνει άλλη μια συγκινητικά αστεία ταινία. Βασισμένη στο εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Άλαν Σνόου, “Here Be Monsters”, η ταινία διαδραματίζεται στην πόλη Tυρογεφύρι. Κάθε βράδυ, τα τερατοκουτάκια, σκανδαλιάρικα και κάπως χαζούλικα τρολς, βγαίνουν για να κλέψουν διάφορα άχρηστα αντικείμενα, καθώς και τα παιδιά της πόλης όπως φημολογείται. Για ένα μικρό ορφανό αγόρι όμως, αυτά τα τερατοκουτάκια είναι η μόνη του οικογένεια, και θα κάνει τα πάντα ώστε ο κόσμος να μάθει πόσο καλόκαρδα και αξιαγάπητα είναι, παρά τη δυσφήμιση τους.

Διάρκεια: 97'



«Στα Καλά Καθούμενα»
*Καθημερινά, 2 προβολές - 20:00 και 22:00

Στα καλά καθούμενα μπορεί να σκοντάψουμε και να βρεθούμε φαρδείς πλατείς στο πεζοδρόμιο. Στα καλά καθούμενα μπορεί, μπαίνοντας στο λεωφορείο να μας πάρουν το πορτοφόλι. Στα καλά καθούμενα, μας έρχεται ένα χαράτσι, αλλά... στα καλά καθούμενα, ερωτευόμαστε, μας πέφτει ένα τριπλό τζακ πότ και διάφορα άλλα ευχάριστα αυτή τη φορά.
Στη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα - με βασική προϋπόθεση ότι θα ξεβολευτούμε λιγάκι - συμβαίνουν στα καλά καθούμενα μόνο ευχάριστα, προκλητικά ευχάριστα, σκανδαλωδώς ευχάριστα. Έτσι, για να ξορκίσουμε το κακό. Έτσι, για να καταλάβουμε ότι την ελπίδα, την αισιοδοξία και το χαμόγελο, δεν πρέπει να τα αφήσουμε να πεθάνουν. Τα παίρνουμε μαζί μας. Έτσι, από πείσμα !!!


Πρωταγωνιστούν
ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
ΤΖΟΥΣ ΕΥΕΙΔΗ
Σκηνοθεσία
ΝΙΚΟΣ ΖΑΠΑΤΙΝΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ