Quantcast

http://picasion.com/

Τρεις Αλβανοί και ένας Έλληνας ρήμαζαν σούπερ μάρκετ στην Ημαθία

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας Ημαθίας, συνελήφθησαν στην Βέροια στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 29, 30 και 44 ετών, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσαν από κατάστημα (Super Market) διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 1.700 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι παραπάνω την 02.09.2014 και 14.10.2014 στη Νάουσα, με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από κατάστημα δύο κινητά τηλέφωνα...
Σε ξεχωριστή περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια, ένας 47χρονος ημεδαπός, για κλοπή διαφόρων προϊόντων από κατάστημα (Super Market). Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους, ενώ σε έρευνα του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· μία μεταλλική σιδερογροθιά,
· ένα γκλοπ, καθώς και
· διάφορα άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων, όπως προέκυψε από την έρευνα, αφαίρεσε την 24.10.2014 από το παραπάνω κατάστημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ