Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημέρωση για τον έμπολα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας

Μετά τα συνεχή αιτήματα της Ομοσπονδίας μας προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ για τη λήψη ειδικών μέτρων από το προσωπικό που εργάζεται και έρχεται σε επαφή με μετανάστες τόσο στα σημεία εισόδου όσο και στο εσωτερικό της χώρας, διαπιστώνουμε σήμερα την ανταπόκριση του. Με διαταγή του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διατάζει την διενέργεια συγκεντρώσεων για την εξειδικευμένη ενημέρωση του προσωπικού από γιατρούς για τον ιό έμπολα τόσο στα σύνορα όσο και στην ενδοχώρα. Επίσης εφαρμόζεται και η επιπρόσθετη χορήγηση υλικών ατομικής προστασίας ( γάντια, μάσκες, γυαλιά, κλπ) σε κάθε σημείο ελέγχου των μεταναστών.
Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε και επικροτούμε και στην Διεύθυνση Αστυνομίας της Ημαθίας την διενέργεια συγκεντρώσεων του προσωπικού και την ενημέρωσή του από γιατρό σχετικά με τον ιό και τα μέτρα προφύλαξης.
Χρέος μας η επίδειξη ιδιαίτερης προσοχής και η λήψη κάθε αναγκαίου μέτρου κατά την διάρκεια των ελέγχων από το προσωπικό κυρίως μεταναστών ώστε να διασφαλίσουμε την ατομική μας υγεία αλλά και των ίδιων των πολιτών μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ