Quantcast

http://picasion.com/

Ο «Σπαρταθλητής» Ηλίας Καραϊωσήφ βραβεύτηκε από το δήμο Βέροιας

Τον Βεροιώτη Σπαρταθλητή, Ηλία Καραϊωσήφ, τίμησε ο Δήμος Βέροιας στο πλαίσιο των βραβεύσεων και των διακρίσεων που δίνονται κάθε Οκτώβριο σε δημότες που ξεχώρισαν για την προσφορά τους και σε μαθητές και αθλητές της πόλης που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους. Ο κ. Καραϊωσήφ, Λοχαγός της Β' Μοίρας Καταδρομών, αγωνίστηκε στον 32ο αγώνα δρόμου Σπάρταθλον, όπου τερμάτισε στην 15η θέση από πλευράς ελληνικών συμμετοχών αφού πρώτα διένυσε τρέχοντας την απόσταση των 246χλμ από την Αθήνα μέχρι την Σπάρτη, ακολουθώντας τα βήματα του Αρχαίου Έλληνα Ημεροδρόμου Φειδιππίδη. Με αφορμή τη διάκριση αυτή, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, απένειμε στον αθλητή...
 την τιμητική διάκριση της «Ευφήμου Μνείας», σύμφωνα με την 425/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε σύντομη τελετή που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο. Ο δρομέας συνοδευόταν από τον αδελφό του Αλέξανδρο Καραϊωσήφ, Επιστήμονα Φυσικής Αγωγής, ο οποίος υποστήριξε τεχνικά και επιστημονικά την προσπάθειά του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη τον κ. Καραϊωσήφ για την επιτυχία του στο Σπάρταθλον, ενός από τους δυσκολότερους αγώνες δρόμου μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο, επίτευγμα που όπως τόνισε τιμά την πόλη της Βέροιας και απέδειξε ότι με συστηματική προσπάθεια, προσήλωση και πίστη κάθε στόχος μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ