Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Πως γιόρτασε τα γενέθλιά της πασίγνωστη Ημαθιώτισσα;

Με την οικογένειά της και τους φίλους της, θέλησε να περάσει την ημέρα των γενεθλίων της η γλυκιά Ημαθιώτισσα δημοσιογράφος. Μητέρα πια, μιας πανέμορφης κορούλας 3,5 ετών, ανέβασε την τρυφερή αυτή φωτογραφία, δείχνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο πόσο διαφορετικά και πόσο πιο όμορφα γιορτάζει πλέον τα γενέθλιά της, έχοντας δίπλα της το πιο σημαντικό πλάσμα στη ζωή της. Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους αναγνώστες της, μέσα από το προσωπικό της blog, σκέψεις και συναισθήματα με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της. Ο λόγος για την γοητευτική...

δημοσιογράφο και παρουσιάστρια από την Αλεξάνδρεια, Όλγα Λαφαζάνη, που μέσα από το Olga's blog που φιλοξενείται στο fthis.gr, γράφει συγκεκριμένα:

Χθες το βράδυ 1 λεπτό μετά τις 12.00 το λατρεμένο μου πλάσμα, το κοριτσάκι μας με αγκάλιασε σφιχτά και μου φωνάξε δυνατά..."Χρόνια πολλά μαμάααα"!!! Η στιγμή αυτή ήταν τόσο έντονη και δυνατή που αυτόματα με έκανε να σκεφτώ πόσο πολύ έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια η ζωή μου και πως κάθε χρόνο τα γενέθλια μου είναι τόσο διαφορετικά!!!! Πριν απο τέσσερα χρόνια είχα το μωράκι μου μέσα στην κοιλιά και έγκυος έσβηνα τα κεράκια. Την επόμενη, με ένα μικροσκοπικό μωράκι και με μια ρόμπα οι τρεις μας ( εγώ,ο Νίκος και η μπέμπα μας) στο σπίτι τραγουδούσαμε ψιθυριστά για να μην ανησυχήσουμε το μωράκι μας. Την αμέσως επόμενη χρονιά με όλες τις μαμάδες φίλες μου και τα παιδάκια τους έκανα ενα απογευματινό πάρτυ που πιο πολύ θύμιζε παιδικό παρά μιας γυναίκας. Πέρσι, στις Σέρρες με τις κούκλες της Αλεξάνδρας για καλεσμένες και φέτος... Σε νέο σπίτι, με κούτες ακόμα μέσα, σε νέα περιοχή, με νέα δουλειά, νέα ζωή θα σκεφτόμουν. Πόσα πολλά άλλαξαν μέσα σ 'αυτά τα τέσσερα χρόνια. Και πόσο έντονα διαφορετικές οι μέρες που τα γιόρταζα. Πώς μια τόσο έντονη στιγμή, μια σφιχτή αγκαλιά απο έναν άνθρωπο που λατρεύεις σε κάνει να σκεφτείς τόσα πολλά... Είναι ακόμα νωρίς το πρωί και ήδη μου έχετε στείλει άπειρες ευχές. Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου και σας στέλνω την πιο γλυκιά, την πιο ζεστή, την πιο αληθινή, την πιο μεγάλη αγκαλιά μου στον καθένα ξεχωριστά και σε όλους εσάς μαζί!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ