Quantcast

http://picasion.com/

Δείτε τι γράφουν τα Αθηναϊκά Μ.Μ.Ε. για την περίπτωση του Μπεν

ΑΠΟ ΤΟ SPORTDOG.GR
Μπορεί η Βέροια να πετάει και στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, ωστόσο από την ομάδα λείπει ένας ποδοσφαιριστής που πέρυσι «διαφημίστηκε» πιο πολύ από όλους. Και δικαίως, αφού το παιδί έκανε φοβερή σεζόν και πέταγε το ένα γκολ μετά το άλλο! Ο λόγος για τον Μπεν, ο οποίος φέτος δεν βρίσκει με τίποτα χώρο στην ενδεκάδα! Κάποιοι πάντως ισχυρίζονται (και επιμένουν) πως ο λόγος που δεν παίζει ο δεύτερος σκόρερ της περσινής Σούπερ Λιγκ, δεν είναι αγωνιστικός...

Οι... κακές γλώσσες αναφέρουν πως ο 25χρονος φορ δεν παίρνει φανέλα βασικού επειδή δεν λέει το «ναι» στην ανανέωση του συμβολαίου του. Όσο λοιπόν η Βέροια... πετάει τόσο ο Μπεν θα... τρώει πάγκο!

Άλλωστε στη Βέροια πλέον ...περισσεύουν οι ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί, αφού υπάρχουν στο ρόστερ φέτος οι Ντουμίτρου, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Μπαρκάν, Κατίδης, Βούκιτς και Κάμπορα!

Ο Μπεν πάντως έχει τους λόγους του που δεν υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την «Βασίλισσα του Βορρά». Ο Αφρικανός επιθετικός έχει μάθει πως ενδιαφέρονται για αυτόν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός και για αυτό δεν... βιάζεται καθόλου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ