Quantcast

http://picasion.com/

Ντουμίτρου: «Μου δίνει κίνητρο το βραβείο»

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε ο Νικολάου Ντουμίτρου. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της Βέροιας μίλησε για το εξαιρετικό ξεκίνημα της «Βασίλισσας» στο πρωτάθλημα αλλά και για την προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του: «Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν ένα υπέροχο γκολ αλλά και ένα γκολ σημαντικό για την ομάδα. Την ώρα της φάσης, η κίνηση που κάνω, μου βγαίνει φυσιολογικά, δεν σκέφτηκα κάτι ιδιαίτερο εκείνη τη στιγμή. Όταν ήμουν στο γήπεδο κατάλαβα ότι ήταν ένα ωραίο γκολ, αλλά μετά που το είδα στην τηλεόραση ήταν ακόμη πιο ωραίο...
Το πιο σημαντικό πάντως είναι ότι αυτό το γκολ βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Αν δεν κερδίζαμε δεν θα ήταν τόσο σημαντικό για μένα».

Για το 3 στα 3 που έχει η Βέροια: «Το μυστικό είναι ότι όλοι δουλεύουμε σκληρά, όλοι θέλαμε τη νίκη και στα τρία αυτά παιχνίδια και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Για τη σημασία που έχει στην ψυχολογία του το βραβείο αυτό: «Μου δίνει κίνητρο αυτή η βράβευση. Και δείχνει ότι η σκληρή δουλειά που κάνω μπορεί και φέρνει το βραβείο. Είμαι χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω έτσι και ακόμη καλύτερα».

Για το πού το αφιερώνει: «Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στη φίλη μου και βέβαια στη Βέροια που με πίστεψε και κάναμε τη συνεργασία».

Για το επόμενο παιχνίδι της Βέροιας εναντίον του Ολυμπιακού: «Ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το παιχνίδι γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ σημαντική ομάδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θα πάμε εκεί και θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Γνωρίζουμε ότι στα χαρτιά είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, έκαναν σπουδαίο παιχνίδι εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Εμείς θα πρέπει να πάμε εκεί, να σκεφτόμαστε την ομάδα μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ