Quantcast

http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: «Πλησιάζει η ώρα της ανατροπής»

Επειδή, πολλά έχουν γραφεί ή λεχθεί τον τελευταίο καιρό στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για ενδεχόμενες υποψηφιότητες με το ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία, σε περίπτωση εκλογών, η Γραμματεία της ΝΕ στο Νομό αισθάνεται την ανάγκη να τονίσει: 1.Το πολλαπλό ενδιαφέρον για το ΣΥΡΙΖΑ μας τιμά. Αποτελεί μια σαφή ένδειξη ότι πλησιάζει η ώρα της ανατροπής και αλλαγής της πολιτικής της λιτότητας και των μνημονίων. Πλησιάζει η ώρα για μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. 


2.Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε στην ελληνική κοινωνία αλλά και στην Ευρώπη ότι αποτελεί ελπίδα για τους λαούς.


3.Ευχαριστούμε τα τοπικά μέσα για την προβολή - την οποία δυστυχώς δεν είχαμε ούτε στις πρόσφατες εκλογές - έστω, σε ορισμένες περιπτώσεις, με εικασίες ή ανυπόστατα συμπεράσματα. Εκ των πραγμάτων πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

4.Το πρόγραμμά του ΣΥΡΙΖΑ, που το επόμενο διάστημα πρόκειται να συζητηθεί και στο Νομό μας, διαπνέεται από τις αξίες και τις αρχές της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης και μπορεί να υλοποιηθεί από ανθρώπους που αγωνίζονται γι αυτές, από πολίτες που συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο τα αδιέξοδα της εφαρμοζόμενης πολιτικής και πάντως, όχι από γεννήτορες και υπηρέτες του καθεστώτος των πελατειακών σχέσεων, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Ο λαός μας που αγωνίζεται για επιβίωση, κάθε άλλο παρά ενδιαφέρεται για τις φιλοδοξίες και το βόλεμα προσώπων συμβόλων της προηγούμενης περιόδου, αλλά για το πως θα βγούμε από την κρίση και τα καταστροφικά μνημόνια. 

5.Τέλος, τα κριτήρια για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ορίζονται από διαδικασίες που περιγράφονται στο καταστατικό και στις αποφάσεις της ΚΕ. Οι όποιες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην ώρα τους. Σε κάθε περίπτωση θα πρόκειται για ψηφοδέλτια ανατροπής και κυβερνητικής πλειοψηφίας. Για ψηφοδέλτια που θα στηρίζουν ένα σχέδιο ελπίδας, προοπτικής και δικαιοσύνης για την έξοδο από την κρίση. 

Καλούμε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται και αγωνιούν για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της χώρας, για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη να μοιραστούν μαζί μας τις ευθύνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ