Quantcast

http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις στο Μακροχώρι...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Λαογραφικού και Χορευτικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων στις 28 και 29 Αυγούστου 2014. Δύο βραδιές γεμάτες από μουσικές της Ελλάδας, χορό και πολύ κέφι. Ο εκπολιτιστικός μορφωτικός σύλλογος Ιτέας Καρδίτσας, ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας, ο πολιτιστικός σύλλογος Δρυμού, χορευτικό τμήμα της ΚΕΠΑ Βέροιας αλλά και τα τμήματα...
του συλλόγου μας, πρόσφεραν δυο βραδιές αξέχαστες σε όσους βρέθηκαν κοντά μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Μαζί μας βρέθηκαν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της πόλης μας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κουλουριώτης Διονύσιος, Σοφιανίδης Γιώργος, Μωυσιάδης Νίκος, Σιακαβάρας Αθανάσιος, Αγγελίνας Θωμάς, Κυρατλίδης Ιορδάνης , ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μακροχωρίου Κεχαίδης Χρυσοβαλάντης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Ελένη Γκόγκα, το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Κεφαλίδης Κώστας καθώς και η Σχολική Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 36ηςΠεριφέρειας Κ. Μακεδονίας κ. Γώτη Έφη.

Ακόμη κοντά μας ήταν ο πρόεδρος του Λαογραφικού ομίλου ντόπιων Μελίκης και περιχώρων, οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγωνΡαχιάς, Επισκοπής Ημαθίας, Κεφαλοχωρίου,Κυψέλης, Εστίας Ρουμλουκιωτών και εκπρόσωποι του συλλόγου Νησελουδίου.

Ευχαριστούμε τη εταιρία εμπορίας φρούτων Dionisisfruitτου Σταύρου Κουλουριώτη για την ευγενική χορηγία του και τον Γιαννακοβίτη Βασίλη για την πολύτιμη βοήθειά του .

Τις κυρίες του συλλόγου μας που πάντα βοηθούν, το διοικητικό συμβούλιο που δούλεψε σκληρά για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, μα πάνω απ’όλα τα παιδιά μας που εργάστηκαν με υπομονή, επιμονή, και κέφι . Έδειξαν σε όλους μας πόσα μπορούμε να πετύχουμε όταν εργαζόμαστε συλλογικά και με αγάπη.

Εύχομαι η χάρις του Αγίου να μας προστατεύει πάντα και να μας αξιώσει να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί.

Πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε!



Οι διήμερες εκδηλώσεις του Λαογραφικού συλλόγου ντόπιων Μακροχωρίου και περιχώρων μπορεί να έλαβαν τέλος αλλά άφησαν πίσω αρκετά σκουπίδια. Έτσι μετά το τέλος των εκδηλώσεων του συλλόγου μας ξαναβρεθήκαμε πάλι αυτή τη φορά για να καθαρίσουμε το χώρο. Μόνο με την εθελοντική εργασία και την υπευθυνότητα που πρέπει να δείχνουμε ο καθένας ξεχωριστά μπορούμε να πάμε το χωριό μας ,την πόλη μας, την πατρίδα μας εκεί όπου πρέπει . Ψηλά.

Άλλωστε η καθαριότητα του χώρου που ζούμε είναι και δική μας υπόθεση.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ