Quantcast

http://picasion.com/

Καλτσάς: «Πρώτος στόχος η σωτηρία»

Η εξασφάλιση της παραμονής είναι η πρώτος στόχος της Βέροιας σύμφωνα με τον «χρυσό» σκόρερ του αγώνα στο Ηράκλειο. Κρατώντας χαμηλούς τόνους μετά την δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές της Super League ο Νίκος Καλτσάς επεσήμανε ότι πρώτος στόχος της Βέροιας είναι η εξασφάλιση της παραμονής και στη συνέχεια ό,τι καλύτερο έρθει θα είναι καλοδεχούμενο. «Διαβάσαμε καλά τον ΟΦΗ, κοιτάξαμε τις αδυναμίες του και καταφέραμε να κλείσουμε τα μετόπισθεν. Είχαμε την κατοχή σε όλο το ματς και ήταν μια δίκαιη νίκη. Εμείς δουλέψαμε όπως πάντα, δεν κάναμε κάτι το διαφορετικό, απλά πιέσαμε...
ψηλά τον αντίπαλο και δεν του δώσαμε χώρο και κάναμε πολλές φάσεις» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Έχω πολλά χρόνια στην ομάδα και ξέρω πως είναι τα πράγματα, έχουν αλλάξει όλα προς το καλύτερο και θέλουμε η ομάδα να πάει ψηλά. Ο προπονητής μας έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία, έχουν έρθει παιδιά με μεγάλη εμπειρία όπως ο Ραούλ Μπράβο, ο Κάμπορα και άλλοι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι για την Κέρκυρα».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Επειδή είναι οι πρώτες αγωνιστικές ακόμα, πρώτος στόχος μας είναι η σωτηρία και ό,τι παραπάνω καταφέρουμε είναι καλοδεχούμενο. Όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν ένα προπονητή και να δουλεύουν μαζί του και να μην αλλάζουν συχνά. Αφήνουμε πίσω την περσινή σεζόν και αφού καταφέραμε να μείνουμε όλα καλά».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Είχα κάποιες προτάσεις, δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά, η προηγούμενη διοίκηση έδειξε να μην μας υπολογίζει, εγώ συνέχισα να δουλεύω γιατί είχα συμβόλαιο και πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Θέλω να συνεχίσω όπως τώρα και από κει και πέρα να κοιτάξω το μέλλον μου προς το καλύτερο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ