Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αμαραντίδης: «Δεν τον ακούμπησα, δεν δίνεται αυτό το πέναλτι»

Ο Δημήτρης Αμαραντίδης, όπως τονίζει σε δηλώσεις του, δύο μέρες μετά το τέλος του παιχνιδιού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει την απόφαση του διαιτητή Χάρη Καλογερόπουλου να υποδείξει πέναλτι στην φάση του 32 λεπτό με τον Τζίμι Ντουρμάζ. Με τους σφυγμούς να έχουν πέσει και έχοντας την ευκαιρία να δει ουκ ολίγες φορές την φάση στην τηλεόραση ο 28χρονος αμυντικός της Βέροιας είναι κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει ανατροπή στην προβολή κόντρα στον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού...

Ο Αμαραντίδης μίλησε στο Sport24.gr για την φάση της ανατροπής του Ντουρμάζ, για το γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Καλογερόπουλο, τι ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, για την επόμενη μέρα της Βέροιας αλλά και για την δική του παραμονή στην ομάδα για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

"Το είδε όλος ο κόσμος ξεκάθαρα στην τηλεόραση ότι δεν υπάρχει κανέναν πέναλτι", ήταν η πρώτη αντίδραση του Αμαραντίδη στο Sport24.gr και συνέχισε για το πώς ακριβώς θυμάται την επίμαχη φάση: "Είχα προλάβει να αφήσω το πόδι μου κάτω με τον Ντουρμάζ να βρίσκεται ανάμεσά του και πέφτοντας να μπερδεύει τον διαιτητή. Σε καμία περίπτωση δεν τον ακούμπησα και θεωρώ ότι είναι ένα πέναλτι που δεν δίνεται".

Για το γιατί δεν πήγε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή Καλογερόπουλο μετά την υπόδειξή του εξήγησε:


"Παρά το γεγονός ότι ήμουν σίγουρος πως δεν είχα κάνει πέναλτι, δεν πήγα προς το μέρος του να μην του πω το παραμικρό, γιατί είχα ήδη δει την κίτρινη κάρτα και υπήρχε κίνδυνος να δω και την δεύτερη. Κάτι που θα σήμαινε κόκκινη και αποβολή μου με την ομάδα να συνέχιζε με παίκτη λιγότερο μέχρι το τέλος".

Κι όσο για το τι σκέφτηκε; 

"Φυσικά και είπα από μέσα μου «τι δίνει τώρα». Ωστόσο από την στιγμή που ο διαιτητής παίρνει μία απόφαση, είναι πολύ δύσκολο να την αλλάξει για αυτό και πρέπει να την δεχόμαστε".

Για την σημασία της απόφασης του Καλογερόπουλου και του εύστοχου χτύπημα πέναλτι του Μήτρογλου τόνισε: 

"Πιστεύω πως ήταν μία φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι. Μέχρι εκείνο το σημείο ήμασταν πολύ οργανωμένοι σαν ομάδα και αν καταφέρναμε να πάμε στα αποδυτήρια με το 0-0 θα φέρναμε τον Ολυμπιακό σε ακόμη πιο δύσκολη θέση στο δεύτερο ημίχρονο".

Για το ότι με την ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η Βέροια έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά το τρία στα τρία και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας σχολίασε: 

"Σε καμία περίπτωση δεν μας παίρνει από κάτω. Γνωρίζουμε ότι διαθέτουμε μία ομάδα με υψηλή ποιότητα και χάσαμε από μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, κάνοντας όμως μία καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Που είναι; 

"Πρώτος και βασικός μας στόχος στο φετινό πρωτάθλημα είναι να πετύχουμε την παραμονή μας και από εκεί ότι καλύτερο έρθει δεν θα πούμε όχι. Έχουμε πολλές δυνατότητες και θεωρώ ότι δεν έχουμε ταβάνι".

Τέλος για τον ίδιο και την παραμονή του στο ρόστερ της Βέροιας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά υποστήριξε: 

"Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος που τελικά τα βρήκαμε και συνεχίζω στην Βέροια για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ