Quantcast

http://picasion.com/

Όλγα Λαφαζάνη: «Καινούρια αρχή, με όλους εσάς μαζί»

ΓΡΑΦΕΙ Η ΗΜΑΘΙΩΤΙΣΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Νέο κανάλι, νέοι αλλά και παλιοί αγαπημένοι συνεργάτες, καινούριο ξεκίνημα με πολύ ενθουσιασμό και όρεξη! Μ’ αυτές τις λέξεις θα μπορούσα να περιγράψω την όμορφη εκπομπή που ετοιμάζουμε και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του Ε. Στο τιμόνι της εκπομπής η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη. Μαζί στην παρέα θα είμαστε ο Δημήτρης Μακαλιάς κι εγώ. Η χαρά που έχω είναι μεγάλη για πολλούς λόγους. Πρώτον είναι μεγάλη μου τιμή που μετά από τρία σχεδόν χρόνια αποχής από την τηλεόραση, η επιστροφή μου θα γίνει...
με τη συμμετοχή μου σε μια εκπομπή την οποία θα ηγούνται δυο τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι. Πραγματικά οι στιγμές που περνώ μαζί τους είναι για μένα ψυχοθεραπεία και πιστεύω πως το ίδιο θα είναι και για σας από τις 20 του μήνα. Θεωρώ πως το πρωταρχικό σε μια συνεργασία είναι το να έχεις να κάνεις με καλούς ανθρώπους… κι αν συμβαίνει αυτό δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Ειλικρινά δεν θέλω να γράψω πολλά γιατί θα είναι σαν να ευλογώ τα γένια μας και δεν το θεωρώ σωστό. Είμαι σίγουρη ότι μόλις δείτε την πρώτη εκπομπή θα καταλάβετε πολλά για το κλίμα και την χημεία που έχουμε μεταξύ μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Ελπίζω όλη αυτή η προσπάθεια που κάνουμε σε όλη αυτή την περίοδο της προετοιμασίας να σας αρέσει και να τα λέμε και τηλεοπτικά πλέον κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Σας φιλώ γλυκά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ