Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Άγρια κόντρα Βοργιαζίδη με Καραπαναγιωτίδη και Μαρκούλη!!!

Από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε κατακόρυφα καθώς υπήρξαν ισχυρές κόντρες μεταξύ του Κώστα Βοργιαζίδη, του Κώστα Καραπαναγιωτίδη και του Αντώνη Μαρκούλη. Πιο συγκεκριμένα, στον ισχυρισμό του κυρίου Καραπαναγιωτίδη ότι: «Εγώ τόσα χρόνια στη διοίκηση ως νομάρχης και αντιπεριφερειάρχης, δεν είχα ποτέ προβλήματα με τα δικαστήρια», o νέος δήμαρχος της Βέροιας απάντησε με ιδιαίτερη ειρωνεία:
«Και φυσικά δεν πήγατε στα δικαστήρια, αφού δεν είχατε θέματα. Για να έχεις θέματα με την δικαιοσύνη, θα πρέπει να παράγεις κάτι».


Έντονη κόντρα υπήρξε και με τον Αντώνη Μαρκούλη ο οποίος στην ομιλία του μίλησε για πελατειακές σχέσεις με δικηγόρους. «Δεν ξέρω τι κάνατε εσείς ως αιρετός πριν από μερικά χρόνια, εμείς τέτοιες νοοτροπίες δεν έχουμε», απάντησε ο κύριος Βοργιαζίδης με αποτέλεσμα την έκρηξη Μαρκούλη: «Κόψτε επιτέλους τα πανηγύρια και πάρτε αποφάσεις. Εγώ δεν διετέλεσα μέλος δημαρχιακής επιτροπής, ούτε το όνομά μου ενεπλάκη σε ανάθεση νομικής συμβουλής. Τους χαρακτηρισμούς ο δήμαρχος ας τους κρατήσει για τον εαυτό του. Κι αν θέλει να κάνει κριτική στη διοίκηση Χασιώτη ας το κάνει μεγαλοφώνως». «Αφήστε το παραλήρημα κύριε Μαρκούλη, κόψτε την πίκρα σας, τελείωσαν οι εκλογές», σημείωσε ο νέος δήμαρχος της Βέροιας!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ