Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αμαραντίδης: «Η νέα διοίκηση είναι πιο κοντά μας»

Η ομάδα της Βέροιας πλέον… ζει μια νέα εποχή, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αρβανιτίδη από τα διοικητικά της ομάδας και την έλευση του Θεόδωρου Καρυπίδη. Η νέα διοίκηση έχει φέρει νέο «αέρα» στην ομάδα, σύμφωνα και με τον ποδοσφαιριστή της «βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρη Αμαραντίδη. Πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου είναι πιο κοντά στους παίκτες, τόνισε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ. Ο 28χρονος αμυντικός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη και αναφέρθηκε επίσης στο χθεσινό «διπλό» της ομάδας στην έδρα του ΟΦΗ, αλλά και στους στόχους της Βέροιας για τη φετινή σεζόν.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τους στόχους με τους οποίους πήγαν στο ματς με τον ΟΦΗ:«Έχει δυναμώσει πολύ η ομάδα. Πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν πίστεψαν ότι θα έπαιρναν τελικά τη νίκη κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Από την αρχή θέλαμε την νίκη αλλά όσο περνούσε η ώρα το πιστεύαμε όλο και περισσότερο».

Για το τι έχει αλλάξει με τη νέα διοίκηση: «Η νέα διοίκηση είναι πιο κοντά στους παίκτες. Έχουμε βάλει ένα στόχο όλοι μαζί πως πρέπει να βγαίνουμε νικητές σε κάθε ματς».

Για το στόχους έχει βάλει η ομάδα, αλλά και ο ίδιος προσωπικά: «Όταν μπορώ θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Όταν κερδίζει η ομάδα θα κερδίζουμε και όλοι ατομικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ