Quantcast

http://picasion.com/

Κυριακάτικη ποδηλατοδρομία στον Αλιάκμονα με το Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας

Πάνε δύο χρόνια από την 1η ποδηλατοπορεία στον Αλιάκμονα την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο. Τότε, με πρωτοβουλία του Ανθρώπινου Δυναμικού, έγινε συλλογή 665 υπογραφών με στόχο την ένταξη του ποδηλάτου στον αστικό ιστό με δημιουργία έστω ενός κεντρικού ποδηλατικού άξονα που θα διατρέχει από την Πλ. Ωρολογίου με κάθοδο όλη την Μητροπόλεως, την Ελιάς, ολόκληρη την Πιερίων και μέσω του χωριού Άμμος θα καταλήγει στο Φράγμα Αλιάκμονα.
Η πρόταση για ένταξη του ποδηλάτου έλαβε την ομόφωνη στήριξη με απόφαση πρώτα της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας και κατόπιν του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Τις αποφάσεις αυτές διαβιβάσαμε στον ανάδοχο της Κυκλοφοριακής Μελέτης της πόλης, η σύνταξη της οποίας βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αύριο Κυριακή στις 10 το πρωί μαζευόμαστε στην πλατεία Δημαρχείου για να ποδηλατίσουμε ακόμη μία χρονιά τη συγκεκριμένη διαδρομή προκειμένου να χαρούμε μια ακόμη ποδηλατάδα, αλλά και να εμμείνουμε στο αίτημα μας να κατασκευαστεί στη διαδρομή αυτή ασφαλής ποδηλατόδρομος για μετακίνηση και αναψυχή για όλους τους μεγάλους και μικρούς φίλους του ποδηλάτου.
Αξίζει η προσπάθεια αυτή τη συμμετοχή και στήριξη όλων μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ