Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έσπασε όλα τα ρεκόρ το 4ο Λύκειο της Βέροιας!!!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του 4ου Λυκείου Βέροιας, με την ανακοίνωση των βάσεων, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν και δημόσια την χαρά και την ικανοποίηση τους, για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας των εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν τα θεαματικά αποτελέσματα, που σημείωσαν οι μαθητές του σχολείου, συγκεκριμένα εκατό εισάγονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και μάλιστα εξ’ αυτών ένας μεγάλος αριθμός σε υψηλόβαθμες σχολές...


(Πολυτεχνικές, Νομικές και μάλιστα εννέα στην Ιατρική κ.α)...

Επιβεβαιώνεται πως μέσα σε αντίξοες συνθήκες, το δημόσιο σχολείο λειτουργεί και παράγει εξαιρετικό έργο. Οι επιτυχίες αυτές μας οπλίζουν με κουράγιο αλλά και πολλαπλές ευθύνες για την ένταση των προσπαθειών μας, ώστε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και στις απαιτήσεις της δημόσιας εκπαίδευσης.



Το 4ο Λύκειο Βέροιας επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, την πρώτη μέρα του σχολικού έτους ξεκινώντας την περιοδεία του στα σχολεία του Δήμου. Ως παλαιό στέλεχος της εκπαίδευσης, και σε διοικητικό και σε συνδικαλιστικό επίπεδο, επιθυμία του είναι η αγαστή συνεργασία του με τις σχολικές μονάδες. Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε και συζήτησε με τον διευθυντή και τους καθηγητές του σχολείου, κατέγραψε τα λειτουργικά προβλήματα και τα αιτήματα μας και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση του στην ικανοποίση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ