Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο 58χρονος επιχειρηματίας και η σέξι Βεροιώτισσα!!!

Σε πολλούς δεν προκαλούν εντύπωση οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας, αλλά η συγκεκριμένη (διαφορά) παραείναι μεγάλη, καθώς δεν τα λες και λίγα τα 28 χρόνια. Αναφερόμαστε σε έναν πολύ γνωστό Βεροιώτη επιχειρηματία, η ηλικία του οποίου προσδιορίζεται γύρω στα 58, ο οποίος διατηρεί σχέση με γυναίκα που είναι μικρότερή του κατά 28 περίπου χρόνια. Τελικά, το «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά» φαίνεται να ισχύει, καθώς το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες...
και από ότι μας έχουν ενημερώσει φίλοι του ζευγαριού είναι πολύ ταιριαστοί και αγαπημένοι. 

Η σέξι Βεροιώτισσα, η οποία δουλεύει ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μαγαζί στο κέντρο, από ότι φαίνεται έλκεται από τους μεγαλύτερους άνδρες που διαθέτουν δυναμική και εμπειρία. Η φυσική πλευρά της σχέσης τους φαίνεται να είναι υπέροχη καθώς αρκετές φορές τους έχουμε δει χεράκι - χεράκι στην Μητροπόλεως. Μάλιστα, ο επώνυμος επιχειρηματίας φέρεται να δηλώνει τρελά ερωτευμένος μαζί της και αναφέρει δεξιά και αριστερά πως βρήκε αυτό που έψαχνε όλα αυτά τα χρόνια. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Βεροιώτη», το ζευγάρι, γνωρίστηκε μέσω κοινής παρέας, αρχικά διατηρούσε περιστασιακή σχέση, η οποία εξελίχθηκε σε κανονική με όλους τους τύπους. Για όσους γνωρίζουν το συγκεκριμένο ζευγάρι κάνουν λόγο για έναν πολύ μεγάλο έρωτα που ίσως στο μέλλον εξελιχθεί ακόμα και σε γάμο!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ