Quantcast

http://picasion.com/

Οι Ημαθιώτισσες Αθηνά Μπεντίλα και Ζένια Κωνσταντοπούλου κατακτούν την οικολογική μόδα!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ
Να και κάτι ενδιαφέρων που έλαβε χώρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι τον προηγούμενο μήνα. Ένα οικολογικό fashion show όπου έχει μια πολύ σαφή αποστολή: να εμπνεύσει τους εκπροσώπους της μόδας να χρησιμοποιούν πιο βιώσιμες πρακτικές που θα ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις της βιομηχανίας της μόδας στο περιβάλλον. Παράλληλα, το έργο αυτό συμμετέχει στη βελτίωση της εικόνας της Ελλάδα, η οποία, παρά την κρίση, δημιουργεί και καινοτομεί. Αυτό είναι το Do it Eco. Η δράση αυτή έχει ήδη λάβει μέρος σε μεγάλες πρωτεύουσες στο παρελθόν, όπως το Βανκούβερ, η Μόσχα, το Βερολίνο, την Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Λευκωσία.
Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η ημαθιώτισσα fashion designer Αθηνά Μπεντίλα με το brand της Mumu Organic μια εταιρία η οποία έχει απόλυτα οικολογική συνείδηση και αρχές όπως μπορεί να προσέξει κανείς. Οι δημιουργίες της ενθουσίασαν και σχολιάστηκαν διθυραμβικά από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας. Φυσικά όπως βλέπετε στο φωτογραφικό υλικό δεν θα μπορούσε να λείπει η μούσα της Αθηνάς, η βεροιώτισσα Ζένια Κωνσταντοπούλου η οποία ανέδειξε τα ρούχα της με τον καλύτερο τρόπο. 

Η δράση αυτή φαίνεται ότι βρίσκει αντίκρισμα σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και ξένης μόδας. Οι σχεδιαστές μόδας οι οποίοι συμμετείχαν είναι οι: 5226 Nikos Krithariotis, Celia Kritharioti, Chara Lebessi, Dreamwish, Dimitri Zafiriou, Eleni Baltagianni, Erifilli, Faliakos by Petridis, Frida Karadima, Generation Generous, Georgina Skalidi feat Charalambos Nikolaou, H-era by Hera Limniotaki, Kika Ioannidou, Konstantinos Melis by Laskos, Lena Katsanidou, Lol the brand, Loukia, Maraveya, Mumu Organics, Nikos Apostolopoulos, Panos Apergis, Parthenis, Pericles Kondylatos, Smaragdi, Sotiris Georgiou, Totsi by Tota Patsalidou, Vassilis Zoulias. καθώς και το διάσημο brand Dsquared2.





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ