Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκαλύπτουμε την άγνωστη ζωή της Ιωάννας Κουταλίδου

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΞΙ ΜΟΥΣΑ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ;;;
Η Ιωάννα Κουταλίδου γεννήθηκε το 1983 στις 4 Μαΐου και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ολοκληρώνοντας το σχολείο, ξεκινάει σπουδές ψυχολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, γιατί ήθελε να αποκτήσει γνώσεις και εφόδια όπως την είχαν διδάξει οι γονείς της.Όμως το μικρόβιο του τραγουδιού την έχει κυριεύσει και μια νύχτα στα μπουζούκια, με θάρρος πηγαίνει στον ιδιοκτήτη γνωστού κέντρου στην συμπρωτεύουσα και του λέει  «Θέλω να τραγουδήσω!»
Στην αρχή ο επιχειρηματίας διστάζει, αλλά του αρέσει το θάρρος της και την επόμενη μέρα κάνει οντισιόν και προσλαμβάνετε αμέσως!Εμφανίζεται στα τοπικά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και κερδίζει συνέχεια το κοινό της συμπρωτεύουσας.Μπορεί να μην κέρδισε στο μουσικό ριαλιτι Fame Story 2 αλλά μόλις βγήκε ξεχώρισε αμέσως για την φωνή της και τον εκρηκτικό χαρακτήρα της.



Το πρώτο της CD , με τίτλο «Δεν Είμαι Εκείνη»απο την Virus Music κυκλοφορεί και ξεχωρίζουν τα τραγούδια «Θα Ραγίζουν Οι Καρδιές» και «Χτυπάει η Καρδιά Μου», και με το πρώτο CD κερδίζει άπαντες και κάνει πολλούς θαυμαστές.

Το δεύτερο δισκογραφικό βήμα είναι ένα CD single, με τίτλο "Geisha" απο την Virus Music. Μουσικη-Νικος Τερζης, Στιχοι-Πανος Φαλαρας. To φθινοπωρο του 2008 κυκλοφορεί το CD single «Επικίνδυνα Ζω».απο την Alpha Records. Μουσικη-Στιχοι Ανδρεας Κομποσσης.

Έχει συνεργαστεί με τους Σταμάτη Γονίδη, Χρήστο Δάντη, Καίτη Γαρμπή, Πάνο Κιάμο, Χρήστο Πάζη, κ.α.

Μια πιο προσωπική ματιά και θα ανακαλύψετε μια κοπέλα που είναι ευθείς και θαυμάζει ανθρώπους που λένε τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν λέει ψέματα και είναι άνθρωπος των άκρων. Τον χειμωνα του 2007 κανει γκεστ εμφανιση στην επιτυχημενη σειρα του MEGA ''Παρα 5'' και κανει ολους να την θαυμασουν μεσα απο την μικρη οθονη.

Το φθινοπωρο του 2007, έκανε γκεστ εμφάνιση στην πετυχημένη σειρά του MEGA , «Γοργόνες», όπου απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.<Σήμερα η Ιωάννα εμφανίζεται στο κέντρο της Βέροιας με την επωνυμία "Μορφές"


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ