Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έδωσαν χαρά στα παιδιά οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας!!!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η επίσκεψη της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στην Πρωτοβουλία για το Παιδί, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια μπάλα για τα παιδιά» της SuperLeague.
Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή κ.Γιώργο Ελευθερούδη, την υπεύθυνη Επικοινωνίας κ.Τάνια Κουφοπούλου και τους ποδοσφαιριστές Νίκο Καλτσά, Γιώργο Καντιμοίρη και Νίκο Γεωργιάδη.Οι ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας δώρισαν τις μπάλες και τα μπλουζάκια του προγράμματος στα παιδιά, μοίρασαν αυτόγραφα και συζήτησαν μαζί τους.
Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κ.Αρβανιτίδη και ύστερα από την συζήτηση που είχαν ο Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί κ.Σιδηρόπουλος Τέλης και ο κ.Ελευθερούδης αποφασίστηκε να τοποθετηθεί το λογότυπο της Πρωτοβουλίας σε εμφανές σημείο στη στολή της ομάδας, μετά από έγκριση της SuperLeague.


Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Πρωτοβουλίας για το Παιδί και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ.Σιδηρόπουλο για την θερμή τους υποδοχή και τους ευχηθεί καλή συνέχεια στο πολύτιμο έργο που επιτελούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ